Scheidsrechtersvereniging

de Langstraat

Agenda

  

Scheidsrechter gezocht

Heb je een scheidsrechter nodig? Vraag het via twitter en gebruik de hashtag #scheidsrechtergezocht. Dan verschijnt het in de timeline hieronder en kunnen scheidsrechters die een vrij weekend hebben alsnog de groene grasmat betreden.

Word lid van de COVS

Kalender

Verjaardagen

    Er zijn vandaag geen leden jarig

binnenkort jarig:

Sport algemeen 

Zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober staat weer in het teken van de week van de scheidsrechter. Ook dit jaar ontvangt elke (assistent-)scheidsrechter een persoonlijk bedankje voor de inzet en proberen wij verenigingen, spelers, ouders, publiek en andere voetballiefhebbers aan te sporen hetzelfde te doen. Hopelijk doet ook jouw vereniging dit jaar (weer) mee, zodat er dit jaar nog meer verenigingen een bijdrage leveren aan de Week van de Scheidsrechter. 

 

 

Win een trainingsstage of clinic
Tijdens de Week van de Scheidsrechter 2016 zijn er ook weer mooie prijzen te winnen. Zo kun je bijvoorbeeld een trainingsstage met een betaald voetbal scheidsrechter winnen, of een clinic waarbij je via een officiële headset één op één wordt gecoacht door een betaald voetbal scheidsrechter tijdens jouw wedstrijd. Wil je een collega-scheidsrechter, of misschien wel jezelf nomineren om in aanmerking te komen voor een van deze prijzen? Stuur dan een mail met contactgegevens, jouw voorkeursprijs, adres en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

KNVB WvdScheids 728x90 01

#COVSlangstraat

Steun de COVS en koop hier

Adverteren
Hardloopaanbiedingen.nl | Dé online hardloopspecialist